Mushoku Tensei Sezonul 2 Episodul 2 Air Date; Despre ce este Hype?

Introducere

Există diverse genuri de anime, cum ar fi, Shonen, Isekai, Comedie etc. Dar printre toate aceste genuri, Isekai este considerat unul dintre cele mai populare genuri. Deci, este de la sine înțeles că un anime Isekai trebuie să includă un eveniment de reîncarnare. Astăzi vom discuta despre un anime tipic, dar totuși capodopera Isekai, numit „Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation”. Acum, primul sezon al acestui anime s-a încheiat deja, iar cel de-al doilea sezon tocmai a început să fie difuzat. Primul episod este difuzat deja pe platformele digitale. Deci, să vorbim despre Mushoku Tensei Sezonul 2 Episodul 2.

Scris de Rifujin na Magonote, „Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Desu” sau „Reîncarnarea fără locuri de muncă: voi încerca serios dacă mă duc în altă lume” este centrat pe LN-ul său cu același nume, care a câștigat popularitate atât în ​​versiunea manga, cât și în versiunea manga. în versiunea anime. Studio Bind a dezvoltat primul sezon care a fost difuzat de la 11th22 ianuarie 2021ndMartie 2021 cu 11 episoade pe mâneci.



Rezumat

Înainte de a trece direct la subiect, să aruncăm o privire rapidă la sinopsis.
În ciuda unei vieți de abuz, insulte și umilință, un bărbat de 30 de ani care este prins înăuntru, decide să încerce ceva eroic - doar pentru a ajunge în pericol grav. Dar în cele din urmă, el învie din morți ca Rudeus Greyrat și își începe viața din nou ca un copil născut din doi părinți iubitor. Acum... având un corp de copil, dar un creier și o memorie de bărbat adult, el dă dovadă de un mare talent în toate domeniile posibile.

Data lansării pentru Mushoku Tensei Sezonul 2 Episodul 2

Ei bine... norocos pentru noi, studioul a declarat că Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation își va face intrarea cu un nou sezon și un nou eps. in octombrie. Conform declarației lor, Mushoku Tensei sezonul 2 se întoarce împreună cu alte emisiuni anime din sezonul de toamnă.
Acum te gândești că sezonul 2 al oricărui anime nu se lansează atât de repede. Ei bine... treaba este că Mushoku Tensei sezonul 2 este de fapt a doua parte a sezonului 1.

Mushoku Tensei Sezonul 2 Episodul 2, intitulat „Conexiuni ratate”, este de așteptat să fie lansat weekendul viitor (duminică) 10thoctombrie 2021.

În mod surprinzător, Mushoku Tensei Sezonul 2 este disponibil exclusiv pe Funimation. Cei care sunt utilizatori premium pot viziona Mushoku Tensei Sezonul 2 Episodul 2, pe 10thOctombrie 2021. Dar aceștia sunt utilizatori obișnuiți, vor trebui să-și țină respirația încă o săptămână pentru a viziona noul episod. Prin urmare, va fi mai bine să vă faceți abonament la Funimation, dacă într-adevăr doriți să vizionați cel mai recent episod fără a eșua sau aștepta.
Pe lângă toate aceste opțiuni, puteți transmite și versiunea brută a episodului 2 doar cu subtitrări, pe canalul oficial YT al Muse Asia.

Pe măsură ce vorbim despre data lansării Mushoku Tensei Sezonul 2 Episodul 2, ziua se apropie. Este programat să fie difuzat la 1:30 AM JST. Dar se poate schimba în funcție de regiunea în care vă aflați.
Ei bine, dacă totul merge conform timpului, puteți spera să vedeți următorul episod în următorul timp:

  • Ora Pacificului: 9:00 PDT
  • Ora estică: 12 PM EDT
  • Ora britanică: 5 PM BST
  • Ora europeană: 18:00 CEST
  • Ora indiană: 21:30 IST